Social

#calcule negocieri #discutii buget #neingheta salarii pensii

Liderii PSD si PD-L au decis ca nu vor ingheta salariile si pensiile

Liderii coalitiei guvernamentale PD-L - PSD au hotarat in cadrul intalnirii de marti noaptea ca exclud varianta inghetarii salariilor si pensiilor in acest an si vor acorda majorari in special celor cu venituri mici , au anuntat surse apropiate coalitiei.

Dupa mai multe analize financiare si negocieri liderii PSD si PD-L au evaluat posibilitatea majorarii pensiilor si salariilor bugetarilor in transe, astfel incat cei care au venituri mici sa beneficieze de mariri cu un procent mai ridicat decat cei cu venituri mari sau foarte mari, anunta surse citate de Mediafax.

In cadrul aceleiasi intalniri acestia au decis sa definitiveze pana joi proiectul de buget pentru a putea fi aprobat in Guvern si trimis pentru dezbatere in Parlament , daca se va realiza un compromis in cursul zilei de miercuri cu reprezentantii sindicatelor si patronatelor.

"Dupa cateva calcule prezentate de ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea , PSD-istii s-au lamurit imediat ca PD-L-isii nu au cum sa tina banii la ei, pentru simplul motiv ca nu prea sunt bani de impartit. Dupa ce toti au inteles gravitatea situatiei, au inceput calculele", au spus sursele citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea