Social

Liderii PSD se intalnesc pe litoral pentru a pune tara la cale

Cu un ochi la guvernare si cu altul la suspendarea lui Traian Basescu - toti liderii de vaza ai PSD se intalnesc la malul marii pentru a pune tara la cale. Social-democratii vin sa faca socoteala dreapta a alegerilor ce au trecut si pregatesc terenul pentru un viitor executiv condus de Mircea Geoana.

Chiar daca rezultatele alegerilor locale inca produc seisme la nivelul local, PSD este in fierbere . Vrea cu orice pret puterea. In PSD se antreneaza de zor aproape 20 de potentiali „ministri” ai viitorului Guvern PSD-PC. Un executiv din care va lipsi Adrian Nastase care se pregateste pentru prezidentiale.

La mare, social democratii vor vorbi si despre cum ii vor convinge pe liberali sa li se alature. Pentru ca deja au avut o serie de negocieri esuate , din care a reiesit, spune liderul PSD, ca liberalii se tin cu nasul pe sus.

Liderii din tara ai PSD se vor opri si asupra propunerii interesante venite de la presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor de a-l suspenda din nou pe Traian Basescu. Afirmatiile liderului PRM vin la aproximativ o saptamana dupa ce presedintele Senatului, Nicole Vacaroiu, spunea ca acesta ar putea fi suspendat din nou de Parlament, in toamna.

Pe langa planuri de atac....PSD are si planuri de curatenie. Doua organizatii, cea de Giurgiu si cea de Alba, chemate de conducerea centrala la explicatii pentru rezultatul prost de la locale, au promis ca astazi la Comitetul Executiv, isi vor anunta demisia in bloc si organizarea de noi alegeri interne . Este un semnal, totodata, pentru toate filialele care au „scos” sub media pe tara a partidului si, in special, pentru PSD Cluj , pe care Ion Iliescu o doreste „restructurata” din temelii.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea