Social

Liderii liberali, suparati pe Tariceanu ca nu i-a consultat

Propunerea premierului Calin Popescu Tariceanu de a-l numi sef la Externe pe Lazar Comanescu , aprobata rapid, ieri, de presedintele Traian Basescu , i-a nemultumit profund pe liderii PNL.

Potrivit unor surse din partid, acestia sunt suparati pe Tariceanu pentru ca nu i-a consultat si pe ei, mai ales ca, inainte sa trimita nominalizarea lui Comanescu la Cotroceni, se intalnisera in cadrul sedintei Biroului Permanent Central ( BPC ). Ei se declara cu atat mai nemultumiti cu cat, la discutii, premierul Calin Popescu Tariceanu le-a cerut ajutorul, rugandu-i sa se gandeasca la niste variante pentru succesorul lui Adrian Cioroianu.

Liderii liberali sustin ca, potrivit Statutului formatiunii, Calin Popescu Tariceanu ar fi trebuit sa ceara votul politic al membrilor BPC in privinta noului ministrul al MAE. Din moment ce nu a facut-o, ei suspecteaza, acum, ca premierul si seful statului se intelesesera cu mai mult timp inainte in privinta lui Lazar Comanescu, remarcand ca, de la o vreme, cei doi nu s-au mai atacat public reciproc.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea