Social

#facultate #examen #licenta

Licenta va avea din nou doua probe obligatorii: examen si lucrare de diploma

Examenul de a facultatii si cel de ar putea avea din nou doua obligatorii, cea de evaluare a cunostintelor si prezentarea lucrarii de licenta , potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Educatiei, privind cadrul general de organizare al acestor examene.

Astfel, daca "Ordinul privind cadrul general de organizare a examenelor de finalizare a studiilor in invatamantul superior - examene de absolvire , licenta, diploma, selectie si disertatie" va fi aprobat, urmeaza sa fie abrogat ordinul de ministru din 2007 prin care universitatile puteau decide daca la absolvire studentii sustin lucrarea de licenta si examenul de evaluare a cunostintelor sau doar una dintre aceste probe .

Potrivit proiectului de ordin, examenul de absolvire si cel de licenta/diploma vor consta fiecare, incepand cu anul scolar 2010-2011, din doua probe - evaluarea cunostintelor fundamentale si de specialitate si prezentarea si sustinerea lucrarii de absolvire/lucrarii de licenta.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea