Social

#marcel savaniu #sorin corpodean #marcel lica #arbitraj #mita #coruptie #dna #mircea sandu #aurelian bogaciu #tiberiu lajos

Lica, Savaniu si Corpodean, arestati pentru 29 de zile

Vicepresedintele autosuspendat la Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lica , si arbitrii Marcel Savaniu si Sorin Corpodeanau au primit mandat de arestare pentru 29 de zile in urma acuzatiilor de luare de mita.

Cei trei vor fi dusi in arest la Inspectoratul Judetean de Politie Argesm unde vor ramane pana in data de 21 mai. Avocatii apararuu au depus deja un recurs la decizia de arestare preventiva.

"Am formulat recurs si asteptam sa se judece. Tot ce avem de spus vom discuta in timpul recursului, daca ni se pare un abuz sau nu", a declarat Octav Budistean, avocatul lui Sorin Corpodean.

Marcel Savaniu ( foto ), Sorin Corpoden si Marcel Lica au fost implicati in scandalul mitei din arbitrajul romanesc dupa arestarea finantatorului FC Arges Cornel Penescu si a sefului arbitrajului romanesc, Gheorghe Constantin.

FRF i-a suspendat si pe arbitrii aurelian bogaciu si Tiberiu Lajos , dar Mircea Sandu a subliniat ca sustine prezumtia de nevinovatie pana la dovedirea contrariului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea