Social

Liberalii sunt acuzati de colapsul Cugirului

Secretarul general adjunct al PD-L Alba, Vasile Crisan, i-a acuzat pe liderii PNL, in special pe cei care provin din Cugir, ca se fac vinovati de situatia extrem de dificila in care se afla industria din acest oras. El s-a referit mai ales la Teodor Atanasiu , deoarece crede ca acesta putea face mult mai mult pentru Cugir, in calitatea sa de presedinte AVAS .

“Dorim sa tragem un semnal de alarma, sa aratam cit de gospodari, cit de buni manageri sint liberalii nostri din judet, si aici ne referim la Teodor Atanasiu, presedintele AVAS-ului, ne referim si la actualul prefect , care este tot din Cugir, si de fapt ne referim la toti oamenii politici care au plecat din Cugir, care sint din Cugir si au lasat sa moara orasul cu industria care altadata era de invidiat .

Acum, in Cugir, fabricile au ajuns pe marginea prapastiei, sint la marginea falimentului, uzinele de stat nu mai produc nici un fel de masina nici de cusut, nici de spalat, fabrica de munitie pentru NATO lucreaza la limita de avarie...

Acum, acolo, ei fac doar produse pentru lumea a treia. Cugirul era altadata de invidiat pentru nivelul de trai ridicat, iar acum populatia din Cugir a ajuns sa traiasca la limita saraciei, la limita mizeriei.

Linia de fabricatie de munitie de tip NATO functioneaza la limita de avarie, in timp ce restul tipurilor de arme si munitii pentru care exista tehnologie de fabricatie pot fi cumparate, cum am spus, din tari din lumea a treia”, a declarat Vasile Crisan. (continuarea in Monitorul de Alba)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Alba

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea