Social

#Mega mall #lems #showroom lem's #mobila lem's

Lem's a deschis un nou magazin in Mega Mall

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis la jumatatea lunii mai un nou magazin Lem’s in Bucuresti. Magazinul se afla in incinta Mega Mall si masoara 1400 de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobila ale Lemet care opereaza sub brandul Lem’s, este amenajat la un standard unic vizual si de calitate.

Investitia necesara pentru deschiderea Lem’s Bucuresti Mega Mall este de 1,3 milioane de lei.

Lem’s este prezent cu 6 magazine in Bucuresti

Lem’s este prezent in Bucuresti cu 6 magazine, dintre care 4 magazine proprii si 2 in franciza, iar suprafata totala de showroom masoara peste 6000 de mp. Cel mai generoasa suprafata o are magazinul Lem’s situat in Vulcan Value Center, care se intinde pe doua nivele si masoara 2000 de mp.

„Cele 6 magazine din Bucuresti sunt situate in Aparatorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou in Mega Mall. Toate magazinele Lem’s din Bucuresti se intind pe suprafete mari, spatii necesare pentru expunerea intreagii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 si pana in prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declara Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Capitala detine prima pozitie in topul vanzarilor retelei de magazine detinute de producatorul de mobila Lemet.

Cu magazinul Lem’s Bucuresti Mega Mall, reteaua ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 68.000 de mp.

In 2015, Lemet a investit 4,5 milioane de lei in magazine noi

in 2015, Lemet a continuat strategia de dezvoltare a retelei Lem’s la nivelul intregii tari. „In Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem’s din acest an, dupa Miercurea Ciuc si Focsani. Investitiile in magazinele Lem’s s-au ridicat pana acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5000 de mp de showroom”, declara Adrian Rizea.

Lem’S: Mobilier in rate fara dobanda

Lem’S ofera clientilor un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost cat si servicii de finantare a produselor direct in magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea