Social

#camera deputatilor #pnl #roberta anastase #legea pensiilor

Legea pensiilor nu va fi votata din nou

Camera Deputatilor a decis, marti, ca votul la Legea pensiilor nu va fi reluat, dupa ce PNL a anuntat ca vrea reluarea dezbaterilor in sesiunea urmatoare.

Propunerea Biroului Permanent, ca urmare a contestatiilor grupurilor parlamentare PNL, PSD+PC, de a relua votul asupra legii in discutie a fost respinsa cu 33 de voturi pentru, 150 impotriva si 8 abtineri.

Camera Deputatilor decisese anterior, dupa cateva luari de cuvant, sistarea lucrarilor care urmau sa stabileasca reluarea votului asupra Legii pensiilor, dupa ce Opozitia a clamat fraudarea acestuia saptamana trecuta.

Astfel, propunerea de sistare a discutiilor, facuta de Roberta Anastase , a fost aprobata cu 127 de voturi pentru, 31 de voturi impotriva si 2 abtineri, votul fiind stabilit dupa o scurta pauza.

La finalul dezbaterilor, Roberta Anastase a promis ca va explica parlamentarilor "ce s-a intamplat la votul de miercuri".

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea