Social

#barbati #legatura #sex #sistem imunitar

Legatura uimitoare intre sex si sistemul imunitar al barbatilor

Femeile sunt mult mai atrase sexual de barbatii care au un sistem imunitar puternic, arata un studiu realizat recent de oamenii de stiinta de la Universitarea Abertay, din Marea Britanie.

In cadrul studiului, cativa tineri letoni au facut un test de sange, apoi le-a fost administrat un vaccin impotriva hepatitei B, care ajuta sistemul imunitar sa accepte si sa creeze cat mai multi anticorpi. Ulterior, cercetatorii le-au masurat nivelul anticorpilor, dar si cel al testosteronului si al hormonului de stres celor 74 de participanti la studiu.

Apoi, barbatii au fost pusi in fata a 90 de femei, care au fost rugate sa spuna care barbati sunt mai atragatori. Concluziile studiului au fost unele surprinzatore. Reprezentantele sexului frumos au fost atrase in principal de barbatii cu un puternic sistem imunitar si care aveau un nivel ridicat de testosteron.

Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea