Social

#romania #prostitutie #sebastian lazaroiu

Legalizarea prostitutiei, solutie pentru noua "revolutie sexuala"?

Sebastian Lazaroiu , consilier prezidential , sustine ca legalizarea prostitutiei ar putea fi o solutie impotriva pericolului cresterii agresivitatii barbatilor, in conditiile in care, in 2019, vor fi mai multi barbati decat femei in Romania.

"In conditiile in care numarul de prostituate este mic, iar fenomenul este clandestin vor creste agresivitatea si violenta sexuala", a explicat Lazaroiu, pentru QMagazine.ro.

"In anul 2019, in Romania vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat partenere disponibile. Un milion de tineri isi vor cauta perechea, iar aproximativ 160.000 de barbati vor ramane necasatoriti", a mai spus consilierul prezidential, explicand ca legalizarea prostitutiei ar fi o cale pentru ca acestia "sa isi satisfaca pulsiunile sexuale" si avertizand asupra iminentei "revolutii sexuale".

"Argumentele lui sunt discutabile. Dezechilibrele exista, dar ele se regleaza de la sine", a explicat sociologul Mircea Kivu, citat de RomaniaLibera.ro.

Parerea consilierului prezidential este insa impartita si de sociologul Marius Pieleanu: "Legalizarea ar duce la detensionarea pulsiunilor sexuale. O parte din agresivitatile care apar la noi ar disparea ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea