Social

# rezistenta antibiotice #combatere stafilococ auriu #tratament naturist #stafilococ auriu

Leacul care ucide orice bacterie. A fost redescoperit dupa 1.000 de ani!

Un balsam pentru ochi pe care oamenii il foloseau in urma cu 1.000 de ani in Anglia s-a dovedit a fi cel mai eficient tratament impotriva bacteriilor.

Reteta remediului a fost descoperita intr-un manuscris al Librariei Britanice, Bald's Leechbook, si contine ceapa, usturoi, vin si burta de vita. Acesta se pare ca distruge in proportie de 90% stafilococul auriu, o bacterie foarte rezistenta la antibiotice.

Reteta a fost tradusa de catre cercetatorii de la Universitatea Nottingham din Marea Britanie din limba veche a anglo-saxonilor, reprodusa cu precizie si testata pe culturile de stafilococ auriu din laborator. Dupa ce au incercat sa distruga bacteria cu fiecare ingredient in parte, acestia au descoperit ca doar combinarea tuturor elementelor este eficienta in combaterea acesteia.

Bacteriile rezistente la antibiotice ar putea ucide 300 de milioane de oameni pana in 2050, daca oamenii de stiinta nu ar gasi vreun tratament impotriva lor. Cercetatorii de la Universitatea Nottingham isi continua studiile cu privire la acest leac, care ar avea potentialul de a ucide orice bacterie.

Sursa foto: polymerclaymichelle.deviantart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea