Social

Lazio, salvata de un om de afaceri

Lazio Roma va juca si in sezonul viitor in Serie A, dupa ce omul de afaceri Claudio Lotito a platit 21 de milioane de euro, asigurand garantiile financiare cerute de Federatia Italiana de Fotbal.

Claudio Lotito a fost ales presedintele Consiliului de Administratie al gruparii Lazio Roma, dupa ce a achizitionat 30 la suta din actiunile clubului pentru 21 de milioane de euro.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea si a suporterilor lui Lazio. Ne asteapta in continuare o perioaa grea. Situatia financiara nu este simpla, dar sunt sigur ca vom reusi sa redresam lucrurile", a declarat Claudio Lotito.

Peste 3.000 de suporteri ai lui Lazio s-au adunat pe stadionul "Olimpico" pentru a sarbatori salvarea echipei de la faliment. In schimb, formatiile Reggina si Siena nu au primit dreptul de a evolua in Serie A, deoarece nu au prezentat garantii financiare. Comisia de Control si Gestiune din Italia (COVISOC) le-a dat termen pina joi celor doua cluburi pentru a prezenta garantii financiare.

De asemenea, probleme cu inscrierea in campionat din cauza neprezentarii garantiilor financiare mai au echipele SSC Napoli, Ancona, AC Torino si Hellas Verona (toate din Serie B), Benevento, Como, Spezia, Teramo, Vis Pesaro si Viterbese (toate din Serie C1), Brindisi, Isernia, L'Aquila , Meda, Paterno, Palmese, Ragusa, Taranto si Varese (toate din Serie C2).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea