Social

#fotbal #lazio #mafie

Lazio, la un pas de a fi cumparat de mafia napoletana

Gruparea la care evolueaza ex-dinamovistul Stefan Radu si la care ar putea ajunge si Cosmin Moti , Lazio Roma , a fost la un pas sa fie cumparata de mafia napoletana. Din fericire pentru clubul din capitala Italiei, politia a descoperit la timp intentia infractorilor peninsulari.


Potrivit editiei on-line a cotidianului Gazzetta dello Sport , o cunoscuta grupare de crima organizata din Italia a incercat sa achizitioneze clubul lazial cu ajutorul unor sume de bani obtinute prin violenta si intimidare. Planul clanului Casalesi, care face parte din , mafia napoletana, a fost descoperit de politie, care a efectuat si zece arestari in cadrul unei operatiuni secrete intitulata „Aripi frante”. Persoanele arestate sunt de nationalitate italiana, dar si straini.

In 2006, presedintele lui Lazio, , a intrat sub protectia politiei dupa ce a primit amenitari din partea unor suporteri, care au vrut sa-l forteze sa vanda clubul unui consortiu detinut de fostul jucator si presedinte al echipei, Giorgio Chinaglia. Acesta a disparut, in timp ce Lotito a fost acuzat ca a comis unele ilegalitati in privinta actiunilor. Lazio, echipa unde evolueaza si fundasul roman Stefan Radu, se confrunta cu probleme financiare, iar in sezonul trecut a terminat pe locul 12.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea