Social

#alegeri #pc #psd #lavinia sandru #sandru

Lavinia Sandru ii lasa pe conservatori fara locuri pe listele pentru europarlamentare

Lavinia Sandru declanseaza razboiul in Alianta PSD-PC , anunta Gandul. Aceasta dupa ce pe listele PSD pentru europarlamentare ar putea fi gasita si Lavinia Sandru , presedintele PIN. Conform unor surse social -democrate, Sandru are deja rezervat un loc eligibil , fapt care i-a nemultumit nu numai pe vechii pesedistii, ci si pe conservatori.

Conform surselor din PSD si PC, acestia din urma ar fi nemultumiti pentru ca, din cauza lui Sandru, primesc un singur loc pe lista social-democratilor. Conform Gandul, conservatorii ar fi sunt suparati pentru ca presedintele PSD, Mircea Geoana, nu ar vrea sa le acorde decat un singur loc pe listele pentru Parlamentul European si ar prefera sa o includa pe pozitiile eligibile pe Sandru, care nu este membru social-democrat, ci apropiata a actualului sau consilier, Cozmin Gusa.

Acest zvon este negat insa de presedintele PC, Daniela Popa, care spune ca intre partidul sau si PSD nu exista nici o discutie aprinsa. In interiorul PSD insa parerile sunt in general rezervate, la nivelul conducerii partidului, aceasta veste nefiind comentata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea