Social

Laura Andresan a provocat scandal intr-un club de noapte

Starleta porno Laura Andresan a fost protagonista unui scandal ce era sa degenereze, in noaptea de joi spre vineri, in NYC Club.

Totul a pornit de la pacaleala pe care vedeta i-a tras-o patronului localului, cu care incheiase un contract privind un numar de striptease pe care ar fi trebuit sa-l faca dupa meciul Stelei de la Middlesbrough, din Cupa UEFA.

A obosit prea repede

Dupa ce a consumat bauturi alcoolice si racoritoare , de cateva milioane de lei, Andresan a refuzat sa urce pe ring, pentru a se dezbraca in fata clientilor care umplusera clubul. Abia dupa lungi parlamentari, aceasta a acceptat sa-si faca numarul, dar nu inainte de a-si primi toti banii, adica 20 de milioane de lei, desi intelegerea fusese alta. Desi programul sau prevedea a se incheia intr-o ora, starleta a obosit, se pare, si si-a terminat numarul dupa nici jumatate de ora.

Laura Andresan a vrut sa dea bir cu fugitii si cu 20 de milioane in buzunar, obtinuti doar intr-o jumatate de ora.(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea