Social

Laszlo Sepsi ar putea ajunge la Rapid

Tanarul jucator al Benficai Lisabona, Laszlo Sepsi , ar putea sa evolueze la Rapid Bucuresti din vara aceasta.

Noul antrenor al clubului de sub podul Grand, Ladislau Boloni , vrea sa profite de situatia incerta a fundasului dreapta de la Benfica, si a cerut un imprumut al internationalului de tineret, de la formatia portugheza.

Sepsi a ajuns a treia varianta pentru postul de fundas stanga la Benfica, dupa brazilianul  Leo, caruia numai ce i s-a prelungit contractul cu inca doi ani, si Jorge Ribeiro transferat de la Bo¬avista.

Giulestenii ar fi putut sa-l cumpere de anul trecut de la Gloria, dar Boloni s-a razgandit il ultima clipa sa vina la Rapid si Sepsi a ramas la Bistrita.

Noul sef al giulestenilor, Taher, continua sa il sustina pe Boloni:

“El va fi antrenorul nostru, n-am nici o urma de indoiala! Va dau un exemplu: stiam de doua saptamini ca vom primi stadionul, dar n-am zis nimic oficial, pentru ca nu eram sigur , aveam incredere doar 99 la suta. Eu nu vorbesc nici daca exista acel 1 la suta care ridica semne de intrebare!”, a declarat Taher.

Ladislau Boloni va semna cu Rapid oficial pe 25 mai.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea