Social

#precipitatii #vremea #ninsori #prognoza meteo #lapovita

Lapovita si ninsori la inceput de saptamana

Vremea debuteaza la inceput de saptamana cu temperaturi ridicate, insa acestea scad treptat, iar miercuri se asteapta ca iarna sa isi intre in drepturi.

Primele semne de racire vor fi resimtite in nord-estul tarii, iar in centrul si sudul tarii va ploua pe alocuri. In Moldova, precipitatiile vor fi mixte, iar izolat se va forma si poleiul. Vantul va sufla tare in vestul si nord-estul tarii, dar si pe litoral si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 16 grade Celsius.

Marti, vremea va fi inchisa si se va raci in toate regiunile tarii. Va ploua in majoritatea teritoriului, iar in zona montana precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele joase vor fi conditii de ceata, iar in sud-estul tarii si regiunile montane, vantul va sufla mai tare. Temperaturile maxime se vor situa insa intre -3 grade si 13 grade Celius.

Miercuri, vremea se va mentine rece si inchisa in majoritatea regiunilor tarii. Vor fi precipitatii slabe in cea mai mare parte a teritoriului, iar la munte si in Moldova vor predomina ninsorile. Valorile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 10 grade Celsius.

Sursa foto: dejeanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea