Social

Lansare de carte Dan Puric: "Cine suntem"

Cunoscutul actor si regizor Dan Puric lanseaza volumul "CINE SUNTEM", sau despre taina identitatii personale si comunitare traita si exprimata in si prin persoana autorului.

Memoria drept cale a redescoperirii identitatii dialogice depline este pentru Dan Puric marturisirea adevarului credintei Invierii lui Hristos ca temei prim si ultim al invierii ca neam.

"Cine suntem?" se va lansa Luni, 5 Mai, la orele 19:00, in cadrul unui eveniment special care va avea loc la Sala Rapsodia , din strada Lipscani nr. 53.

Titlul cartii este dat de un capitol din carte al carui continut il reflecta pe cel al unei serii de conferinte cu acelasi nume sustinute la Bucuresti, Cluj, Oradea, Arad, Iasi si Constanta, conferinte care s-au bucurat de un real succes in randul publicului.

Oricine isi iubeste tara si neamul, valorile lor identitare si perene, are, citind aceasta carte, ocazia unei intalniri simpatetice, mirabila si stimulativa pentru solidarizarea cu ele.

"Antrenamentul de uitare la care este supus poporul roman, astazi, face ca gandirea si inima sa se roteasca pe loc si, din aceasta rotire in gol, paradoxal, o data cu trecutul, dispare si viitorul. El, omul de azi, pedaleaza zadarnic intr-un prezent continuu. A locui cu fiinta doar intr-o dimensiune a timpului - si aceea distorsionata - inseamna moartea lenta, dar sigura a identitatii"
- spune Dan Puric in cartea sa.

Volumul este publicat sub egida editurii Platytera, are 176 pagini si va fi disponibil in librarii la pretul de 18 lei.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea