Social

#retragere #ciclism #lance armstrong

Lance Armstrong se retrage definitiv din ciclism

Ciclistul american Lance Armstrong a anuntat, miercuri, ca se retrage definitiv din circuitul profesionist . Anuntul a fost facut la doi ani de la revenirea in activitate dupa prima retragere, scrie realitatea.net.

Armstrong a afirmat ca a luat aceasta decizie pentru a dedica mai mult timp familie si fundatiei pe care o conduce.

“Astazi, anunt retragerea mea din circuitul profesionist pentru a consacra mai mult timp familiei, luptei impotriva cancerului si conducerii fundatiei pe care am creat-o inainte sa câstig primul meu trofeu in Turul Frantei ", se arata intr-un comunicat oficial remis presei de ciclistul american.

Lance Armstrong (39 de ani) a disputat ultima sa cursa internationala in Australia, in luna ianuarie. Tot atunci, el a si-a anuntat retragerea din competitiile internationale

Armstrong a castigat de sapte ori consecutiv turul Frantei , in perioada 1999-2005. Ciclistul american se afla la cea de-a doua casatorie. Armstrong este tatal a cinci copii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea