Social

#crima #michael jackson #la toya jackson

La Toya Jackson: Stiu cine a comandat moartea lui Michael!

La Toya Jackson se teme pentru viata ei. Artista este din ce in ce mai convinsa ca va sfarsi omorata exact ca fratele ei, Michael Jackson, anunta femalefirst.co.uk.

Cantareata a declarat de curand ca ii este frica ca va fi omorata pentru ca stie prea multe. Aceasta este de parere ca cei care l-au ucis pe Regele Pop vor veni dupa ea si o vor reduce la tacere.

Un apropiat al familiei a martusit ca La Toya este din ce in ce mai sigura ca o sa fie omorata de cei care au conspirat si l-au asasinat pe Michael Jackson.

"Este convinsa ca ei l-au ucis pe Michael si nu vor ezita niciun moment sa o omoare si pe ea. A spus ca prea multi oameni ar avea de pierdut daca adevarul ar iesi la iveala", a explicat o sursa pentru tabloidul american The Globe.

"Se teme pentru viata ei. Se duce numai in restaurante aglomerate si refuza sa mearga la supermarket , daca s-a intunecat afara", a completat aceeasi sursa.

 

La Toya - Home

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea