Social

La mana lui nenea Iancu

Dupa victoria de la Galati, Steaua joaca diseara in Ghencea un alt meci decisiv contra lui Poli Timisoara. Bossul banatenilor promite insa sa-i incurce pe ros-albastri in lupta pentru titlul de campioana

Ros-albastrii trebuie sa castige zece puncte din ultimele patru etape pentru a fi siguri de titlul de campioni. Primul obstacol este Poli Timisoara, care prin vocea patronului Marian Iancu a avertizat ca tinteste doar victoria in Ghencea.

Pentru partida transmisa in aceasta seara de Kanal D, de la ora 20.30, stelistii trebuie sa gaseasca un inlocuitor pentru Dica, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Timisorenii vin cu ambitii mari in Capitala, unde antrenorul Dusan Uhrin crede ca echipa sa poate obtine o victorie. „Ne asteapta un meci foarte greu, pentru ca Steaua nu a pierdut de mult timp, iar noi am avut ghinion in ultimele etape.

Vom incerca sa ne facem jocul. Vor fi schimbari in alcatuirea formatiei, iar cei care vor juca vor trebui sa arate ca merita sansa oferita. Ma gandesc ca Steaua poate fi batuta", a spus Dusan Uhrin. Patronul lui Poli, Marian Iancu, doreste ca echipa sa sa opreasca sirul de victorii al Stelei si spune ca un rezultat de egalitate in Ghencea nu il multumeste.

Dayro, in locul lui Dica


Ros-albastrii nu pot conta pe golgheterul echipei, Nicolae Dica, suspendat pentru cumulul de cartonase galbene. In locul sau va fi folosit columbianul Dayro Moreno , cel care in ultimul timp si-a pierdut postul de titular in echipa lui Marius Lacatus.

De asemenea, si Adrian Neaga poate reprezenta o solutie pentru inlocuirea lui Dica, mai ales ca Rica a avut evolutii incurajatoare in ultimele etape. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, pare sa nu fie prea ingrijorat de meciul din aceasta seara, el declarand ca singurul meci de care se teme este cel cu Universitatea Craiova.

Mititelu e stelist inaintea meciului direct


Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu , a declarat ca nu vrea ca CFR Cluj sa devina campioana. „Grandomania celor de la CFR este de nedescris. De ce sa spun minciuni ca vreau sa fie CFR campioana ? Imi place ideea conform careia Craiova e campioana provinciei si ultima echipa care a castigat titlul din afara Capitalei.

Apoi, cei de la CFR ne-au facut numai rau. Si la acel 5-1 din turul campionatului trecut, Muresan zicea ca Universitatea are o echipa slaba, cu copii fara talent. Cum spune acum ca singura lor sansa vine de la Craiova?

Cum are curajul sa astepte minuni de la o formatie slaba? In plus, in campionat ­ne-au furat cu arbitri, Steaua nu ne-a facut niciun rau niciodata!", a declarat Adrian Mititelu, care ii avertizeaza pe clujeni sa-si ceara scuze pentru un presupus blat cu Dinamo in 1973: „Daca nu-si cer scuze public pana joi, bag echipa de tineret cu Steaua!"


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea