Social

#profesori calificati #limba germana

La iQWeLT inveti limba germana cu profesori calificati

Ai vrea ca propriul tau copil sa aiba mai multe cunostinte de limba germana decat ceea ce i se preda in clasa? La Scoala de limba germana iQWeLT se promoveaza calitatea studiului, nu cantitatea lui. Iti poti inscrie copilul la cursuri de germana, la baza carora sta metoda comunicativa, interactiunea permanenta, jocuri care trezesc dorinta de a impartasi si de a discuta.

 

Una dintre limbile cele mai cautate in prezent este limba germana. Ce invata copilul tau la un curs de limba germana pentru incepatori? A cunoaste mai mult de o limba straina poate ajuta copilul sa-si dezvolte aprecierea pentru alte culturi, sa accepte mai usor schimbarile, sa comunice mai mult si sa fie mai sociabil. Il ajuta sa devina doritor de schimbari si sa se adapteze mai usor. Toate acestea prin intermediul unui curs de germana iQWeLT.

La Scoala de limba germana iQWeLT se organizeaza cursuri de germana pentru copii prescolari, scolari si de gimnaziu, pentru adolescenti cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, care doresc sa isi imbunatateasca nivelul limbii germane. Aici, copiii au parte de cursuri, meditatii, scoli de vara, cursuri intensive de vara numai in limba germana, evenimente si tabere, la care vor lua parte. Vor invata sa comunice cursiv in limba germana prin joc si joaca, prin metode distractive, materiale didactice adaptate varstei si capacitatii fiecarui copil, toate acestea fara a fi percepute ca un efort de catre cursanti.

Profesorii de la Scoala de limba germana iQWeLT sunt specializati in metodele predarii limbii germane pentru incepatori si avansati, copii sau adolescenti, determinandu-i sa isi atinga potentialul maxim. Pregatirea profesorilor necesita o formare continua, investind neconditionat in dezvoltarea lor si in innoirea capacitatilor si metodelor de predare.

Cursurile si lectiile de germana pentru incepatori sunt organizate in asa fel incat sa dezvolte toate competentele lingvistice. La Scoala de limba germana iQWeLT se pune accent pe calitate, competenta, fiecare cursant avand parte de o programa personalizata, in functie de nevoile sale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea