Social

#finestore #sfantul andrei #black friday #reduceri

La FineStore.ro, Black Friday continua! De Sfantul Andrei, bucura-te de reduceri!

Daca anul acesta, nu ai apucat sa te bucuri de reducerile de Black Friday, timpul nu este pierdut! La FineStore.ro, cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice, Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie! Iata mai jos cateva motive intemeiate sa arunci o privire pe site-ul FineStore.ro.

 

Reduceri la aproape 3.000 de produse

Cand vine vorba despre bauturile alcoolice, gusturile sunt extrem de variate, iar FineStore.ro stie cel mai bine acest lucru, nu degeaba are in stoc peste 500.000 de sticle cu bauturi alese.

De la bauturi traditionale, whisky, rom, vodka, tequila, gin, lichior, vin, coniac si pana la vin spumant sau sampanie, aproape 3.000 de produse au preturi speciale in aceasta perioada, cand cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice organizeaza pentru al 5-lea an consecutiv Black Friday.

Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul si Frapin sunt doar cateva dintre brandurile care se regasesc in oferta de Black Friday a celui mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice.

Sursa de inspiratie

Pe langa o gama variata de bauturi si preturi speciale, pe site-ul FineStore.ro, fiecare produs este insotit de o descriere menita a le usura clientilor misiunea, fie ca vorbim despre consumul propriu, fie despre alegerea unui cadou pentru o persoana draga, in conditiile in care ne apropiem de sarbatoarea Sfantului Andrei.

Pentru barbati, intotdeauna, o sticla cu bautura preferata este alegerea potrivita. O sticla de rom, de whisky sau de brandy, cum sunt, de exemplu, sortimentele A.H. Riise, Reki sau Alfonso XO, reprezinta cadouri care vor fi cu siguranta apreciate. Pe langa aceste sugestii, pe FineStore.ro gasiti o selectie mult mai ampla de sortimente de bauturi, in situatia in care sarbatoritul prefera gin, vodka sau bauturi traditionale, cum este, de exemplu, Sake Junmai.

Din oferta de Black Friday de la FineStore.ro puteti alege si un cadou potrivit pentru doamne. In cazul acestora, un vin spumant este alegerea clasica, dar sigura. Si la acest capitol, FineStore.ro poate fi sursa de inspiratie pentru a marca un moment de sarbatoare. Optiuni pot fi o sticla de Cosmopolitan Diva sau de Schlumberger.

Iar daca aveti mai multi sarbatoriti in aceasta perioada, este bine de retinut ca FineStore.ro asigura livrarea gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 lei. Pentru cei care doresc sa le treaca pragul, reprezentatii FineStore isi asteapta clientii si in magazinul fizic, din Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucuresti.

FOTO: finestore.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea