Social

#vreme #prognoza meteo #canicula #averse

La ce vreme sa te astepti in primele zile ale acestei saptamani

Temperaturile vor fi intr-o usoara scadere in acest inceput de saptamana, anunta meteorologii, insa canicula va reveni in forta in zilele urmatoare. Cele mai afectate zone vor fi cele din sudul tarii, unde mercurul va ajunge la 37 de grade Celsius.

Astazi sunt asteptate averse in centrul tarii si la munte, insotite, local, de descarcari electrice. Posibile ploi izolate se vor semnala si in sudul si estul tarii, in restul zonelor cerul va fi variabil. Maximele se vor situa intre 24 si 34 de grade, in timp ce minimele nu vor depasi 21 de grade. Cel mai cald va fi in sudul Olteniei si cel al Munteniei.

Maine, trendul valoric ascendent continua in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 27 de grade in estul Transilvaniei si 36 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, iar la munte se asteapta unele innorari. Izolat, pe timpul noptii, in nord-vest sunt asteptate ploi de scurta durata insotite de tunete si fulgere.

Miercuri, vremea continua sa fie calda, chiar caniculara in sudul extrem al tarii, unde mercurul din termometre va ajunge la 37 de grade Celsius. Dupa aceasta zi, temperaturile vor marca o scadere usoara, apropiindu-se de normalul acestei perioade.

Sursa foto: incomod-media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea