Social

#scoala #parinti #copii # copii scoala # inscriere copii scoala

La ce tertipuri ilegale recurg parintii pentru a-si inscrie copiii la scoala

Cum inscrierile in clasa pregatitoare si clasa intai debuteaza in mai putin de doua saptamani, parintii recurg la metode ilegale pentru a le asigura micutilor un loc in cele mai bune scoli. Acestia posteaza online anunturi in care solicita vize de flotant contra unor sume generoase de bani.

"Doresc viza de flotant pentru inscriere copil la scoala. 100 de euro". Asa suna doar unul dintre numeroasele anunturi care au aparut in ultimele zile pe Internet, informeaza Romania TV.

Postarea unor anunturi de acest tip nu este noua, aceasta practica debutand in urma cu trei ani. In tot acest rastimp, Ministerul Educatiei nu a reusit sa gaseasca masurile adecvate pentru a-i impiedica pe parinti sa-si mute fictiv domiciliul cu scopul de a-si inscrie copiii la o scoala anume.

In acest an, inscrierile in clasa pregatitoare si clasa intai incep la data de 24 februarie, rezultatele finale urmand sa fie dezvaluite pe 11 aprilie.

Sursa foto: depici.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea