Social

La Arad, a avut loc un festival dedicat rozelor

Peste 1600 de soiuri de trandafiri au fost expuse la Arad. Aici a avut loc un festival dedicat acestor flori. Expozitia s-a intins pe trei hectare si este singura din tara care cuprinde atat de multe soiuri de trandafir .

"Sunt zone de trandafiri arbusti , englezesti, botanici ...cineva care parcurge zona de trandafiri botanici se poate plimba prin sectiuni de 1 la 11 si poate vedea evolutia trandafirilor" a declarat Mihaela Buzatu , organizator.

Presedintele Asociatiei Amicii Rozelor, sosit special la Arad pentru acest eveniment este singurul roman care a creat 40 de soiuri de trandafiri.

"Pentru mine cel mai greu e sa le dau un nume. Ca trebuie sa aiba si ceva din insusirile soiului" a precizat Stefan Wagner , presedintele Asociatiei Amicii Rozelor.

Vizitatorii au putut admira chiar si soiuri de trandafiri frantuzesti, singurii din lume care au mai multe culori pe o singura petala. Unele soiuri de trandafiri au fost aduse la Arad din cele mai indepartate colturi ale lumii. Toate au incantat privirile vizitatorilor.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea