Social

#impadurire #paduri romania #paduri

Komunomo saluta actiunea de impadurire initiata de "Plantam fapte bune in Romania"

Echipa Komunomo saluta si sprijina initiativa "Plantam fapte bune in Romania" de a demara, pe 14 noiembrie 2015, cea mai mare actiune de impadurire din tara noastra.

Suntem incantati sa sprijinim Plantam fapte bune in Romania in demersul lor de a planta 1.000.000 de copacei in cat mai multe judete ale tarii. Platforma Komunomo reprezinta un mijloc prin care echipa Plantam fapte bune in Romania organizeaza actiunea de impadurire. Komunomo poate fi utilizata pentru coordonarea actiunilor pe teren, pentru comunicare si informare si ca spatiu de depozitare a materialelor scrise si multimedia necesare bunei desfasurari a actiunii de impadurire.

Komunomo este o platforma care pretuieste un set bine definit de valori. Prima dintre acestea este respectarea intimitatii tale: nu utilizam cookie-uri si iti cerem un minim de informatii, necesare strict pentru activitatea ta in calitate de utilizator. In al doilea rand, punem accent pe schimbul de informatii utile si bine organizate, care te pot ajuta sa iti extinzi cunostintele. Nu in cele din urma, vrem sa iti oferim un mijloc de a ajunge intr-un mod facil doar la informatiile care sunt relevante pentru tine.

Komunomo este o platforma sociala al carei element central este reprezentat de comunitati de interese. Fiecare comunitate ii este dedicata unui anumit subiect, fie ca este vorba de actiuni de voluntariat, de un interes profesional/academic, de un hobby sau de o pasiune. In cadrul comunitatilor, utilizatorii pot publica materiale (articole, sondaje, evenimente) si pot interactiona cu alte persoane cu interese similare. Komunomo isi propune sa devina o biblioteca virtuala de materiale valoroase, care sa permita fiecarui utilizator sa acceseze usor informatiile pe care le considera relevante.

Komunomo este disponibila, gratuit, in limbile romana, engleza, franceza si spaniola, la openbeta.komunomo.com.

De asemenea, Komunomo este disponibila si ca aplicatie pentru Android. Pentru mai multe informatii referitoare la platforma Komunomo, ne puteti scrie la contact@komunomo.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea