Social

#coronavirus #vaccinare #semnal de alarma #presedintele romaniei #klaus iohannis

Klaus Iohannis trage un semnal de alarma. Anuntul facut de presedintele Romaniei despre valul patru al pandemiei

Autoritatile sunt deja in alerta si se pregatesc de valul patru al pandemiei. Daca pana acum erau doar supozitii in ceea ce priveste o noua crestere a infectiilor cu coronavirus, acum este clar ca in toamna Romania se poate confrunta cu o noua explozie de cazuri covid din cauza noii tulpini Delta care s-a raspandit foarte mult si in tara noastra.

 

Miercuri, presedintele Romaniei a tinut sa traga si el un semnal de alarma si a oferit primele declaratii despre valul patru al pandemiei.

Klaus Iohannis a insistat asupra vaccinarii populatiei impotriva virusului COVID-19, campanie pe care o promoveaza inca de la inceputul lunii martie.

„Acest virus cu care ne confruntam de atatea luni a facut si continua sa faca victime. Desi acum ne aflam intr-o perioada cu un numar scazut de infectari, trebuie sa fim realisti. Pandemia nu s-a incheiat.

Vedem in multe tari o intensificare, asa-numitul val patru, si Romania trebuie sa fie la randul ei pregatita pentru a-i face fata.

Cea mai sigura cale pentru a incetini aceasta pandemie ramane vaccinarea si ii indemn pe toti cei care nu s-au vaccinat inca sa mearga cu incredere sa se vaccineze, pentru ca efectele benefice de protejare impotriva COVID-19 sunt certe si demonstrate.

Fiecare persoana in plus care se vaccineaza contribuie, cu responsabilitate, la incheierea acestei grave crize sanitare", a declarat presedintele Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea