Social

#inceperea noului an scolar #noul an scolar #mesaj Klaus Iohannis #presedintele romaniei #klaus iohannis

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevi si parinti la inceputul noului an scolar: “mentinerea scolilor deschise cu prezenta fizica depinde de responsabilitatea fiecaruia dintre noi”

Presedintele Klaus Iohannis a luat parte la festivitatile de incepere a noului an scolar. Daca anul trecut scoala a inceput fara festivitatile clasice, anul acesta situatia s-a mai relaxat. Cu toate acestea raman valabile masurile de protectie necesare impotriva Covid-19.

 

Anul acesta presedintele Klaus Iohannis a ales sa participe la festivitatea Liceului Tehnologic „Carol I” din comuna prahoveana Valea Doftanei pentru a marca deschiderea noului an scolar. Acesta le-a transis profesorilor, elvilor si parintilor ca modul in care se vor desfasura cursurile in acest an depide doar de masurile de preventie pe care acestia le iau. 

“Distinsi profesori, dragi elevi si parinti, ma bucur sa ma aflu astazi alaturi de dumneavoastra cu prilejul deschiderii noului an scolar!

Multumesc elevilor, cadrelor didactice si parintilor pentru eforturile semnificative facute in toata aceasta perioada dificila, generata de pandemia de COVID-19.

A trebuit sa ne adaptam cu totii cat se poate de repede si de bine pentru a continua procesul de educatie, concomitent cu apararea sanatatii oamenilor.

Si in acest an, reinceperea anului scolar are loc, din pacate, tot sub spectrul pandemiei. Tocmai de aceea, mentinerea scolilor deschise cu prezenta fizica depinde de responsabilitatea fiecaruia dintre noi, respectarea normelor sanitare si vaccinarea fiind esentiale.

(...)

Dragi elevi, imi doresc ca in noul an scolar, care debuteaza astazi, sa va bucurati de tot ce este mai frumos in procesul educational: sa porniti in aceasta aventura fascinanta a cunoasterii alaturi de dascalii vostri, sa interactionati si sa comunicati cat mai mult cu colegii.

In acelasi timp, trebuie sa fim cu totii constienti ca pandemia nu s-a incheiat. Este important sa respectam cu strictete masurile stabilite de autoritati, pentru a ne proteja pe noi si pe cei dragi noua.

Prin efortul nostru colectiv, crestem sansele de a avea in acest an un proces educational relativ normal pentru toti elevii.

Va doresc mult succes, sanatate si un nou an scolar foarte bun!”, a spus presedintele in discursul sau, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea