Social

Klaus Iohannis ii invita pe sasi sa revina in Romania

Presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), primarul Sibiului , Klaus Iohannis , a plecat, miercuri, in Germania, la Dinkelsbuehl, unde va participa in premiera la intalnirea sasilor de pretutindeni, cu intentia de a-i invita pe etnicii germani emigrati sa revina in tara.

"Merg pentru prima data. Domnul Martin Bottesch, candidatul nostru pentru presedintia CJ Sibiu, ramane sa se ocupe de campania electorala. Fiecare intalnire a sasilor are un moto. De aceasta data este "Poduri peste granita". Eu merg cu un mesaj de apropiere a sasilor de acolo de cei de aici.

O sa ii invit sa revina, sa vada cum s-au schimbat lucrurile aici", a declarat, miercuri, Klaus Iohannis . Acesta si-a luat o saptamana de concediu de la Primarie pentru deplasarea in Germania, desi se afla in plina campanie electorala . Primarul si-a exprimat convingerea ca sibienii il vor realege pentru al treilea mandat de edil sef al orasului. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea