Social

#decorare Florin Morariu #erou londra #klaus iohannis #atac terorist #Florin Morariu

Klaus Iohannis, despre Florin Morariu: "E demn de toata aprecierea"

Klaus Iohannis se afla in prezent in SUA unde are loc intrevederea oficiala cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, iar in cursul zilei de miercuri a participat la o intrevedere cu membrii comunitatii din Washington D.C., organizata la Ambasada Romaniei din capitala SUA.

La eveniment au fost prezenti sotia presedintelui roman, Carmen Iohannis, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans G. Klemm, fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti Mark Gitenstein, consilierii prezidentiali Dan-Andrei Muraru si Bogdan Aurescu, precum si seful SRI, Eduard Hellvig.

La eveniment a fost prezenta si presa romana, care l-a intrebat pe presedinte daca ia in calcul decorarea lui Florin Morariu. Presedintele a declarat: "E o idee, care poate fi urmarita, de ce nu?!".

Mai mult, presedintele a declarat ca îl admira pe Florin Morariu, romanul care a devenit cunoscut ca urmare a faptelor sale curajoase din timpul atentatului terorist din Londra.

"Mi-a placut foarte mult si recunosc ca am vazut reportajele si l-am admirat. E demn de toata aprecierea. Astfel de oameni cu un curaj civic iesit din comun sunt exemple extraordinar de frumoase si pentru tanara generatie," a declarat seful statului, citat de Agerpres.

Sursa foto: rador.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea