Social

#an scolar #pandemie #septembrie #klaus iohannis

Klaus Iohannis, anunt IMPORTANT despre anul scolar: "Pandemia nu va disparea pana in septembrie"

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca saptamana viitoare va avea o intalnire cu premierul Ludovic Orban, ministrul Educatiei, Monica Anisie, si alti ministri cu atributii in zona Educatiei pentru a discuta despre scenariile privind deschiderea anului scolar si universitar.

"Aceasta situatie a deschiderii noului an scolar, implicit a anului universitar, este una de extrema importanta si ma preocupa foarte mult. Am avut numeroase discutii cu conducerea Ministerului Educatiei, cu specialisti, cu alti membri din Guvern cu atributii pe aceasta zona. S-au facut progrese importante in conturarea unor strategii si a unor scenarii. Am invitat pe premier, ministrul Educatiei si mai multi ministri pentru o discutie pe care o vom avea saptamana viitoare, cand sper ca reusim sa conturam cateva scenarii care pot fi comunicate pe urma public," a declarat presedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Cum se va relua anul scolar

El a adaugat ca "scoala sigur nu va incepe in conditii normale, fiindca pandemia nu va disparea pana in septembrie."

"Ar fi foarte complicat sa avem numai scoala online. Si, atunci, ne indreptam spre un scenariu mixt, unde, probabil, si in functie de conditiile locale, vom avea mai mult scoala normala cu elevii la scoala sau mai mult online sau un sistem mixt. Cum vor decurge aceste lucruri va fi stabilit cu exactitate intr-o saptamana sau doua si va fi comunicat public," a explicat presedintele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea