Social

#Summitul Securitatii Nucleare #Klaus Iohannis Barack Obama #klaus iohannis #barack obama

Klaus Iohannis, alaturi de Barack Obama. Cu cine a fost comparat

Aseara, presedintele Klaus Iohannis a participat la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare. Cu aceasta ocazie, presedintele Romaniei a postat o fotografie pe Facebook, care a adunat 38.000 de aprecieri si peste 1.000 de comentarii. Internautii au sesizat asemanarea lui Iohannis cu J.F Kennedy, cel de-al cincilea presedinte al SUA.

La cina de lucru oferita de Obama s-au aflat si toti sefii de delegatii care vor participa azi la lucrarile Summitului Securitatii Nucleare.

Ulterior, presedintele Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de presedintele SUA. “Iohannis arata bine, parca el ar fi presedintele SUA, seamana putin cu Kennedy”a scris un internaut pe pagina de Facebook.

 

 

La Casa Albă, alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Posted by Klaus Iohannis on 31 Martie 2016

Azi, seful statului va participa la sesiunea de deschidere a Summitului Securitatii Nucleare, urmand ca apoi sa mearga  la un dejun de lucru la care va avea o interventie. La acest dejun vor participa, din partea Romaniei, Klaus Iohannis, ministrul de Externe, Lazar Comanescu, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea