Social

Kelemen Hunor: UDMR va vota impotriva investirii Cabinetului Ponta

UDMR va vota impotriva investirii Guvernului Ponta, a anuntat astazi Kelemen Hunor, liderul Uniunii, dupa incheierea sedintei grupurilor parlamentare reunite, conform Mediafax.

"Am avut o sedinta a grupurilor noastre parlamentare, unde am discutat punctul nostru de vedere fata de votul de maine (vineri, 21 decembrie 2012 - n.r.), de investitura a Guvernului Ponta in Parlament. Pozitia noastra de maine: vom vota impotriva Guvernului. Suntem in Opozitie, nu este nevoie de voturile noastre, si pozitia UDMR va fi prezentata maine la sedinta comuna a celor doua Camere de domnul vicepresedinte Borbely", a declarat Hunor.

Pe de alta parte, liderul UDMR si-a exprimat convingerea ca in actuala legislatura nu va exista "o opozitie unita" in Parlament. In viziunea sa, "sunt foarte multe" valori pe care UDMR le impartaseste cu PDL, dar ca "lucrurile sunt nuantate, complicate".

Sursa foto: stiridecluj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea