Social

# plata daune #kaufland #daune morale #daune

Kaufland trebuie sa plateasca daune de 15.000 de lei dupa ce o femeie a alunecat si si-a rupt mana

O femeie din Iasi a alunecat si si-a rupt mana dupa ce a calcat pe o pata de ulei din supermarketul Kaufland. Aceasta a facut plangere, iar sentinta a obligat magazinul sa plateasca daune morale de 15.000 de lei.

 

Potrivit ziaruldeiasi.ro, incidentul a avut loc pe 19 aprilie 2019, in Kaufland Podul de Piatra. Din cauza unei pete de ulei nesemnalizate, situate in dreptul raionului de legume-fructe, femeia a cazut, lovindu-se la mana dreapta.

La o luna dupa ce femeia a instiintat conducerea Kaufland cu privire la producerea accidentului, compania s-a oferit sa-i acorde o despagubire de 10.000 de lei. Oferta a fost refuzata, cazul ajungand in instanta. 

In fata magistratilor Judecatoriei, femeia a solicitat daune morale de 20.000 lei. Cu toate acestea, judecatorii au considert suma mult prea mare, si au solicitat acordarea sumei de 15.000 de lei de catre Kaufland, femeii despagubite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea