Social

Kanoute va organiza un meci caritabil

 Starurile africane ale fotbalului international, precum Drogba sau Eto'o , vor fi prezente intr-un meci caritabil care se va juca la 13 mai, iar fondurile stanse in urma spectacolului sportiv vor fi destinate ajutorarii copiilor de pe continentul negru, informeaza AFP.

Partida este organizata de atacantul malinez al Sevilliei, Frederic Kanoute, in colaborare cu UNICEF, iar meciul se va juca chiar pe stadionul "Sanchez Pizjuan". "Scopul principal este acela de a aduna fonduri destinate luptei impotriva mortalitatii infantile din Africa", se poate citi intr-o declaratie postata pe site-ul oficial al clubului andaluz. "Toti prietenii mei si cei mai buni jucatori de pe continent vor fi prezenti la meci, Drogba, Adebayor, Eto'o, Essien, am vorbit cu ei si vor sa participe la aceasta actiune", a completat Kanoute, cel mai bun jucator african din 2007.

Partida se vrea si un tribut adus memoriei lui Antonio Puerta, jucatorul Sevilliei care a decedat anul trecut, dupa ce a suferit mai multe atacuri de cord in timpul unei partide din campionatul spaniol.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea