Social

Kaka, la un pas de cutit!

Cele mai mari temeri ale brazilianului Kaka sunt pe cale sa se adevereasca. Starul lui AC Milan este la un pas de a fi operat la genunchi, asta dupa ce s-a plans un sezon intreg de durerile suferite la picior.

 

Trupa antrenata de Carlo Ancelotti a tot amanat interventia chirurgicala, in speranta ca talentatul mijlocas va fi prezent pe teren la marile batalii din Serie A si Liga Campionilor. Lucru care s-a si intamplat, dar pretul platit de fotbalist s-ar putea dovedi a fi unul mult prea mare. La capatul unui sezon dezastruos, in care „diavolii” milanezi au ocupat doar locul patru – ce le geranteaza prezenta in Cupa UEFA – Kaka a hotarat sa puna piciorul in prag, pentru a afla cu adevarat care este starea sa de sanatate .

Astfel, brazilianul va fi supus mai multor investigatii medicale, care vor fi efectuate de doua echipe de medici, conform unui comunicat de presa a clubului AC Milan: „Kaka va fi consultat in Brazilia, doctorii de la nationala si cei de la echipa de club urmand a da un verdict in cel mai scurt timp cu putinta”.

Nu se stie daca mijlocasul va fi supus unei interventii chirurgicale, dar fotbalistul are toate sansele sa intre in sala de operatie. Asta daca nu vrea sa-si prelungeasca agonia inca un sezon, acolo unde AC Milan va trage din greu sa spele rusinea anului trecut...
 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea