Social

# vara 2023 #jysk # lansare colectie #gradina #mobilier

JYSK a lansat noua colectie de mobilier si accesorii de gradina pentru Vara 2023

Mobilierul de gradina inspirat de natura, impreuna cu decoratiuni care urmeaza cele doua trenduri ale anului 2023, BELONGING si RELEASE, au fost in centrul atentiei la evenimentul de prezentare a noii colectii de mobilier si accesorii de gradina organizat de JYSK.

 

Ambasada Danemarcei in Romania a gazduit din nou evenimentul de prezentare a noului sortiment pe care compania scandinava l-a pregatit pentru Vara 2023. Intr-o zi de adevarata vara nordica, peste 60 de jurnalisti, bloggeri si influenceri au venit sa testeze mobilierul, sa se inspire din noile tendinte, sa socializeze si sa fotografieze cele mai interesante articole de mobilier si decoratiuni.

Gazda evenimentului a fost E.S. Ambasadorul Regatului Danemarcei in Romania, domnul Uffe A. Balslev.  

Sustenabilitatea materialelor

Printre noutatile colectiei se numara setul de terasa ILLERUP cu blat din lemn masiv de tec certificat FSC®, masa HOLTE din lemn masiv de salcam certificat FSC®, cu un design aparte, cu blat rotund si picior construit dintr-un cilindru de stinghii si sezlongul dublu UGILT, care poate fi folosit fie ca un pat de zi dublu, fie ca doua sezlonguri separate.

„Anul acesta, vara s-a lasat indelung asteptata, de aceea, in 2023 cred ca vom dori mai mult decat oricand sa profitam de lunile calde si insorite si sa petrecem mai mult timp in aer liber. In colectia de anul acesta am adaugat produse noi cu aspect natural, care se potrivesc cu tendintele scandinave de astazi si ofera spatiului exterior un aspect mai primitor si mai relaxat. Am diversificat si mai mult mobilierul de gradina si de terasa si am inclus articole care au un design modern, foarte interesant si foarte apreciat de clienti. Un exemplu este masa de gradina TAGELHOM, prima noastra masa rotunda de exterior cu optiunea de a adauga o extensie”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania, Bulgaria si Turcia.

Tot mobilierul de gradina din lemn este certificat FSC®, ceea ce inseamna ca lemnul are trasabilitate si provine din paduri in care nu sunt exploatati mai multi pomi decat padurea poate regenera natural.

Gama SADBJERG include, de asemenea, produse relizate din materiale mai sustenabile. Gama include un sezlong si scaune stivuibile din plastic oceanic, aluminiu reciclat si lemn reciclat certificat FSC© (FSC® N001715).

O alta noutate in acest an este reprezentata de umbrelele de soare cu franjuri, cu un design feminin si romantic, precum umbrelele STENSTRUP si YPPENBJERG. Franjurile sunt o tendinta din ce in ce mai populara in designul spatiilor. Umbrelele de soare sunt, de asemenea, o modalitate simpla de a adauga diferite expresii cu culori si modele in gradina.

Cele doua tendinte ale anului 2023

Decoratiunile pentru sezonul estival urmeaza cele doua tendinte ale anului 2023, BELONGING si RELEASE. Mobilierul de gradina a fost accesorizat cu perne, paturi, ghivece, jardiniere, vaze, lampi si felinare de gradina inspirate de unul dintre cele doua trenduri.

Cu trendul RELEASE ne indepartam de conformitate si ne stabilim propriile reguli despre cum sa traim si cum sa ne bucuram de viata. In spatiul in care locuim, vrem sa putem sa ne relaxam, sa respiram adanc si sa facem o pauza.

Trendul pleaca de la premisa ca ultimii ani din viata noastra au fost marcati de incertitudini, dar acum simtim nevoia sa ne eliberam de toate framantarile. Vrem sa ne putem permite, din nou, sa celebram viata si sa ne bucuram de momentele de fericire.

Cu BELONGING, ne concentram atentia asupra unui spatiu care sa ofere confort si sa ne permita sa ne folosim energia pentru a ne bucura de cei pe care ii iubim.

Cautam un sentiment de nostalgie si vrem sa ne inconjuram de trenduri retro precum materiale matlasate si culori inspirate din anii 1970, precum portocaliu si roz, amestecate cu tonuri de albastru, nisipiu si gri deschis, care evidentiaza formele simple.

Apreciem natura si lumea in care traim, de aceea folosim materiale naturale precum lemnul si fibrele textile naturale, intr-un amestec de franjuri si margini cu volane care ofera o atmosfera de casa rustica.

Culorile scandinave calme si relaxante, precum nuantele de verde, albastru deschis si tonurile neuter de maro si gri sunt folosite pentru a face spatiul mai apropiat de cel natural. Astfel, ne simtim mai conectati cu natura, cu ceilalti si cu noi insine.

Noua colectie de mobilier si accesorii de gradina este disponibila in magazinele JYSK si pe JYSK.ro.

FOTO: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea