Social

Justitia strica imaginea Romaniei

Doi romani recidivisti, acuzati de viol si pusi in libertate de instanta fara interdictia de a parasi Romania, au comis, marti, un bijuterii din Madrid.

In momentul in care au fost prinsi, cei doi s-au dat drept politisti rusi. Deoarece existau indicii ca erau cetateni romani, autoritatile spaniole au solicitat sprijin Politiei Romane, prin intermediul Punctului National Focal din Ministerul Administratiei si Internelor .TALHARI DIN TULCEA

Fotografiile lor au fost puse la dispozitia serviciilor de investigatii criminale din inspectoratele de politie judetene. Dupa aproximativ o ora si jumatate de la primirea solicitarii, politistii tulceni i-au identificat pe cei doi. Ei sunt Radu Popescu si Cristian Vasilisca, recidivisti, ambii domiciliati in judetul Tulcea. Datele lor au fost trimise imediat autoritatilor spaniole.

LOVITURA LA DEPOZITUL DE ARMAMENT
Radu Popescu a fost condamnat in Romania la 17 ani de inchisoare. In anul 1990, el a patruns prin efractie in depozitul de armament al unei unitati militare din Babadag, de unde a furat mai multe pistoale mitraliera. La scurt timp, cu ajutorul armelor pe care le furase, el a sechestrat o familie din Tulcea, eliberata prin interventia trupelor speciale. Pentru faptele comise, el a stat in inchisoare 15 ani, mai precis pana in vara anului trecut. Imediat dupa eliberarea din penitenciar, Radu Popescu impreuna cu Cristian Vasilisca au violat o tanara, tot in judetul Tulcea. Pentru acest viol, anul trecut in noiembrie, cei doi au fost arestati preventiv pentru sase zile. Insa, la expirarea celor sase zile, ei au fost pusi in libertate de catre instanta de judecata .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea