Social

#Marie Jeanne Ion transformare #jurmalista Irak #marie jeanne ion

Jurnalista rapita Marie Jeanne Ion, total schimbata!

Marie-Jeanne Ion, unul din jurnalistii rapiti in Irak in urma cu 11 ani, este in prezent de nerecunoscut.

Jurnalista este vizibil schimbata, iar putini din cei care au vazut-o in urma cu mai multi ani la televizor ar mai recunoaste-o. Marie-Jeanne Ion a luat in greutate, dar are si o coafura noua.

In 2005, jurnalista a fost rapita de teroristi impreuna cu cameramanul sau Sorin Miscoci si jurnalistul Ovidiu Ohanesian cu care fusese trimisa in Irak sa filmeze materiale din razboi. La scurt timp, Marie Jeanne Ion a fost in vacanta alaturi de sotul ei si Christian Sabbah in Liban, unde a fost victima unui atentat terorist. Din fericire, dorinta de shopping a femeilor a reusit sa salveze grupul.

“Ei din asta traiesc, e ca un Vest Salbatic pe vremea cautatorilor de aur. Sunt regiliosi, ascultau Coranul la radio, asta spune multe despre nivelul lor de educatie. Nu au alta varianta”, a marturisit Marie Jeanne Ion pentru WOWbiz.

“Cei care fac asta, care se arunca in aer, sunt drogati. Se vede clar pe fata lor daca va uitati in filmarile in care apar inainte de explozii. Iau droguri si se cred Superman. Ce credinta e aia sa omori oameni? Cat de fanatic poate sa fie un om ca sa se arunce in aer? Poate le sunt amenintate familiile. Daca sunt santajati, ar sari in aer cu teroristii”, si-a amintit si Christian Sabbagh.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea