Social

#Teodora Maftei #jurnalista ranita in Colectiv #tragedie Colectiv

Jurnalista ranita in Colectiv, tratament in strainatate

Teodora Maftei, jurnalista Pro TV, internata in stare grava la Spitalul de Arsi din Bucuresti este primul pacient, dintre cei raniti in tragicul eveniment din Clubul Colectiv, care va primi ingrijiri medicale in strainatate.

”Vestile despre Teodora Maftei: este in aceeasi stare, critica, dar in cateva ore va fi transportata in Israel, la un spital universitar, unde va primi ingrijiri foarte performante si va avea mai multe sanse. Si medicii de aici au avut si au mare grija de ea si de toai ceilalti, insa acolo sunt alte conditii. Multumim ca ati avut rabdare! Tot vesti bune o sa va dau ti data viitoare”, a spus un apropiat al jurnalistei pe contul ei de pe o retea de socializare.

Teodora Maftei este pasionata de fotografie. Ea se pregatea, inainte de tragedia din Clubul Colectiv, sa lanseze o noua expozitie personala, programata pentru luni, 2 noiembrie. Aceasta era intitulata ”London Unedited – a series of un photoshopped photos by Teodora Maftei”.

Familia a dorit, totusi, ca aceasta expozitie sa se tina, iar fondurile stranse in urma vernisajului vor fi folosite de rudele tinerei pentru tratamentul ei de recuperare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea