Social

#viol #viol jurnalista #viol Floreasca

Jurnalista de la un post de radio, violata in miezul zilei in Capitala

O jurnalista in varsta de 23 de ani de la un post de radio din Bucuresti a fost violata marti in zona Floreasca. Tanara a fost amenintata cu un cutit de un barbat  jur de 40 de ani, care a obligat-o sa intretina cu el raporturi sexuale orale.

Dupa ce a scapat din mainile agresorului, tanara a sunat imediat la politie si a declarat incidentul. Jurnalista a marturisit ca nu l-a mai vazut niciodata pe agresor si ca acesta purta un lant gros la gat si avea tenul masliniu.

In ajutorul tinerei nu a sarit nimeni, desi aceasta a declarat ca oamenii care treceau pe langa ea vedeau ca este ingrozita si plange.

"Suntem consternati sa descoperim ca aceasta odioasa intamplare a fost posibila pentru ca, in plina zi, la ora 16.00, pe un bulevard central al Capitalei, intre zona Perla si Lacul Floreasca, trecatorii au asistat impasibili la agresarea unei femei, care a fost amenintata cu un cutit în zona fetei ca isi va pierde ochiul daca striga dupa ajutor. Desi colega noastra plangea, era in mod evident amenintata si a fost impinsa sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numarul de urgenta 112. Constatam cu mahnire ca, din cauza pasivitatii opiniei publice, suntem tot mai des martorii unor atrocitati de strada", au scris jurnalistii postului de radio.

Sursa foto:cronicadeiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea