Social

Jumatate din elevii unei clase, anchetati de politie

Un numar de 13 elevi dintr-o singura clasa, de la Grupul Scolar Industrial "Al. I. Cuza ", din Barlad , sunt cercetati de politisti, dupa ce au fost prinsi, in repetate randuri, intr-un bar de langa scoala band alcool si provocand scandaluri in cartierul din apropiere, in timpul orelor de curs.

Reclamatiile au venit din partea locatarilor de la blocurile din apropierea grupului scolar barladean, care, conform declaratiilor date politistilor, elevii obisnuiau sa faca scandal si sa vorbeasca vulgar, transmite corespondentul Mediafax.

"De mai multe ori, locatarii din zona ne-au reclamat ca grupuri de elevi de la acest liceu obisnuiau sa vina in zona si sa consume bauturi alcoolice chiar si in scarile blocurilor. Problema este ca, in afara de asta, tulburau si linistea oamenilor, intrucat se manifestau zgomotos si vorbeau vulgar. Si asta, fara sa le pese de locatari , carora, de multe ori, le era teama sa intervina. In cele din urma, am reusit sa identificam acest grup, toti elevi de-a XII-a, colegi in aceeasi clasa", a declarat Marinel Galca, adjunctul comandantului Politiei municipiului Barlad.

Deocamdata, cei 13 elevi s-au ales cu un avertisment scris din partea politistilor, fiind cercetati in continuare de catre oamenii legii. Singurul sanctionat a fost liderul de grup, care s-a ales cu o amenda de doua milioane de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea