Social

Julia Navarro si Didier van Cauwelaert isi lanseaza cartile la Bookfest

Scriitoarea spaniola Julia Navarro si scriitorul francez de origine belgiana Didier van Cauwelaert vor fi prezenti miercuri, in prima zi a Targului de Carte Bookfest , la Romexpo, pentru a-si lansa romanele recent publicate in limba romana, la editurile Rao respectiv Humanitas.

Scriitoarea spaniola Julia Navarro va fi prezenta la lansarea editiei romanesti a recentului sau roman "Sangele nevinovatilor", publicat la Editura Rao, pe 4 iunie, la ora 14.00, la Bookfest.

Editura Humanitas Fiction , in colaborare cu Institutul Francez , il aduce la Bucuresti pe nonconformistul scriitor francez de origine belgiana Didier van Cauwelaert, laureat al prestigiosului Prix Goncourt, autorul "Evangheliei dupa Jimmy", publicata de curand la Humanitas. "Evanghelia dupa Jimmy", considerat unul dintre cele mai provocatoare romane ale literaturii contemporane, va fi lansat in cadrul salonului de carte Bookfest miercuri, 4 iunie, la ora 17.00.

"Evangheliei dupa Jimmy" pune problema pariului credintei si propune un exercitiu de imaginatie pe cat de curajos, pe atat de important ca miza etica: daca Giulgiul din Torino ar contine cu adevarat ADN-ul Mantuitorului, atunci printre noi s-ar putea plimba nestingherita o clona a lui Iisus.

Targul de carte Bookfest, aflat in acest an la cea de a treia editie, organizat de Asociatia Editorilor din Romania, se va desfasura in perioada 4-8 iunie la pavilionul expozitional Romexpo si va reuni aproximativ 160 de edituri, care au pregatit publicului lansari de carte si evenimente speciale .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea