Social

Jucatorii greci premiati de UEFA

Componentii reprezentativei Greciei au sarbatorit pe teren, mai multe minute dupa terminarea meciului, cistigarea titlului european, dupa ce au invins, cu scorul de 1-0.

Dupa ce si-au salutat suporterii prezenti pe stadionul Da Luz, jucatorii lui Otto Rehhagel s-au indreptat spre centrul terenului, unde selectionerul Portugaliei, Luiz Felipe Scolari , i-a felicitat.
Capitanul Theodoros Zagorakis, avind drapelul Greciei pe umeri , a primit trofeul Henri-Delaunay, din partea presedintelui UEFA, Lennart Johansson.

In momentul inminarii trofeului au fost aruncate confetti in culorile echipei Greciei, turul de onoare fiind acompaniat de focuri de artificii.

Jucatorii portughezi, dintre care citiva erau prabusiti pe teren, incercau sa se consoleze intre ei. Multi dintre ei, afectati de infringere, au refuzat sa poarte medaliile invinsilor.

Deziluzionati, ei au parasit terenul, urmindu-i pe Luis Figo si Rui Costa, cei mai faimosi reprezentanti ai unei generatii care a esuat in ultima sa sansa de a cistiga un titlu.

In minutul 83 al finalei, un suporter al echipei FC Barcelona a intrat pe teren, a aruncat spre Luis Figo un steag al gruparii catalane, iar apoi s-a indreptat spre poarta aparata de Nikopolidis. El a fost anihilat de fortele de ordine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea