Social

Jucatorii francezi spun ca au reactionat normal

Francezii au raspuns acuzatiilor mijlocasului Frank Lampard, care a spus ca fotbalistii francezi nu ar fi trebuit sa urle de bucurie in vestiar dupa ce au cistigat nemeritat .

Fundasul Bixente Lizarazu a spus ca era normal ca el si colegii sai sa-si strige bucuria in vestiar, dupa meci. "Daca Anglia ar fi cistigat in acest fel, in prelungiri, ar fi facut acelasi lucru. Nu am vazut niciodata ca o echipa sa fie trista dupa o victorie rasunatoare. Ce am facut noi a fost foarte normal. Cind invingi asa, cum ar trebui sa reactionezi?", s-a intrebat Lizarazu.

Robert Pires a spus ca bucuria colegilor sai nu a fost un semn de dispret pentru jucatorii englezi. "Strigatele erau pentru noi, nu impotriva lor. Nu a fost o lipsa de respect . Eram foarte fericiti", a comentat Pires.

Patrick Vieira i-a acuzat pe componentii reprezentativei Angliei ca au jucat urit. "Au faultat enorm si au trisat, dar noi am ramas calmi si am dovedit tarie de caracter, indeajuns pentru a cistiga. Chiar si cind englezii ne faultau am ramas uniti", a spus mijlocasul francez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea