Social

Jucati pentru Romania!

Prima parte a duelului european dintre Rapid si Steaua are loc in aceasta seara, de la ora 20.45 (in direct la Antena 1), pe arena din Giulesti. Sortii nemilosi au decis ca cele doua echipe romanesti care au facut furori in Europa in acest sezon sa se intalneasca intre ele, sa lupte pentru calificarea istorica in semifinalele Cupei UEFA.
Si Rapid, si Steaua au disputat pana acum 14 meciuri, iar echipa care va merge mai departe va avea in palmares cel putin 18 partide intr-un singur sezon european, caz unic pentru fotbalul romanesc. Au lasat in urma adversari celebri, la acest capitol Rapid avand un plus, cu mai multe victorii in fata unor echipe mai valoroase, precum Feyenoord, Sahtior, Rennes, Hertha si Hamburg. Dar Steaua are si ea merite imense, cu acel 4-0 cu Lens si mai ales cu fantasticul 3-1 de la Sevilla, cu Betis.
Acum, din doua va ramane una. Partea plina a paharului este siguranta calificarii unei echipe in semifinale, iar cea goala eliminarea sansei de a avea ambele formatii in penultima faza, ba chiar in finala. Exista insa marele risc ca paharul sa fie spart si sa ramanem pe din afara cu ambele protagoniste. Risc dat de public, de la galerii, prin lupte in tribune si in special prin manifestari rasiste .

(continuarea in Realitatea Romaneasca )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea