Social

#michael jackson #mama #custodie #copii #debbie rowe #katherine jackson

Joe Jackson nu se va opune custodiei date lui Katherine

Pacea pare sa se aseze in familia lui Michael Jackson. Dupa ce ieri Tribunalul din Los Angeles i-a incredintat mamei starului, Katherine Jackson , custodia copiilor acestuia, astazi a fost randul attalui sa faca o declaratie importanta: nu se va amesteca in viata micutilor.

Joe Jackson a dat o declaratie tribunalului din Los Angeles in care spune ca nu se va opune deciziei lui Michael de a incredinta custodia copiilor mamei sale, Katherine, desi el avea o relatie apropiata cu nepotii sai. “Ii vizitam la resedinta fiului meu, din cand in cand, si voi continua sa-i vizitez, dar nu ma voi implica in nici un fel in cresterea lor”, a marturisit Joe Jackson, citat de Stirile Pro TV.

Tatal cantaretului a spus ca se bucura ca cea care ii va creste pe cei trei copii ai lui Michael va fi Katherine, pentru ca “este un parinte minunat si a facut o treaba excelenta in ceea ce priveste cresterea si educatia copiilor si nepotilor”, dupa cum noteaza presa americana.

Katherine este tutorele celor trei copii ai lui Michael

Ieri, instanta suprema din Los Angeles i-a incredintat lui Katherine Jackson custodia nepotilor sai, asa cum dorise superstarul. Judecatorii americani ai transat astfel problema custodiei celor trei copii minori ai lui Michael Jackson, dupa ce bunica lor Katherine si mama biologica a doi dintre ei, Debbie Rowe , au ajuns la o intelegere.

Potrivit Stirilor ProTV, Debbie Rowe nu a contestat testamentul prin care megastarul si-a incredintat copiii mamei sale si nici nu a emis pretentii financiare, primind in schimb primit drept de vizitare a copiilor, insa numai dupa ce micutii vor fi consultati de un psiholog.

In plus, ea va continua sa primeasca pensia alimentara, potrivit acordului pe care l-a semnat cu Michael Jackson. Bani vor primi si cei trei copii ai lui Jackson, respectiv o alocatie pentru copii, care va fi platita timp de sase luni, retroactiv, de la moartea megastarului. Suma lunara ce va fi acordata copiilor din mostenire nu a fost facuta publica, dar a fost mai mica decat cea ceruta de familie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea