Social

#rio 2016 #Jocurile Olimpice 2016 # jocurile olimpice de la rio #olimpiada rio #jocurile olimpice. #olimpiada

Jocurile Olimpice de la Rio 2016: cand are loc ceremonia de deschidere si unde o poti urmari

A ramas mai putin de o zi pana la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de Vara 2016, de la Rio de Janeiro. Ceremonia de deschidere va incepe sambata la ora 02:00, ora Romaniei.

Romania va fi reprezentata de Rio de 96 de sportivi ce vor participa in cadrul a 14 sporturi. Acestia vor fi insotiti de sapte rezerve. Cele mai numeroase delegatii sunt cea de la atletism cu 23 de sportivi si cea de la canotaj cu 18 sportivi. Gimnasta Catalina Ponor va fi portdrapelul Romaniei, in cadrul ceremoniei de deschidere, potrivit wikipedia.ro.

Cantarete celebre si mai multe supermodele din Brazilia sunt anuntate in programul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Spectacolul, desfasurat sub regia semnata de Daniela Thomas, Fernando Meirelles si Andrucha Waddington, are in fruntea distributiei cantarete afro-braziliene din toate generatiile. Pe de o parte, va fi prezenta cantareata de samba Elza Soares, denumita si Tina Turner din Brazilia, in varsta de 79 de ani, care a fost casatorita cu fotbalistul Garrincha. La celalalt capat de pod este noua senzatie muzicala de la Rio de Janeiro, MC Soffia, de numai 11 ani, scrie agerpres.ro.

O premiera la Jocurile Olimpice o reprezinta participarea unei echipe a refugiatilor, formata din 10 sportivi.

Tarile cu cele mai mari delegatii sportive sunt: SUA - 554 de sportivi, Brazilia - 465 sportivi si Germania - 425 sportivi.

Romanii pot urmari in direct ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vara, precum si competiile prin intermediul Televiziunii Romane. Vor fi peste 700 de ore de transmisii, 90% in direct, pe patru posturi tv – TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD - precum si online, pe TVR+, o premiera pentru televiziunile din Romania.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea