Social

#plimbatori de caini #servicii pentru caini #joburi caini #caini

Joburi de viitor: Plimbi cainele si castigi 3.000 de euro pe luna

O adevarata industrie explodeaza in acest moment in Marea Britanie in jurul serviciilor pentru caini si alte animale de companie, potrivit DailyMail.

Plimbatorii de caini sunt la mare cautare in Londra si in alte mari orase din Marea Britanie, unde proprietarii patrupedelor sunt extrem de ocupati. In aceste conditii, un profesionist adevarat poate duce 8 sau 9 caini in acelasi timp, pentru a-si cumula tarifele de la mai multi clienti, se arata intr-un studiu publicat recent de Direct Line Pet Insurance.

Tariful standard perceput de acesti “agenti de plimbari" este de 4 lire sterline pe ora, 5,5 euro. Un plimbator de succes poate ajunge usor la suma de 26,000 lire sterline pe an, aproximativ 3.000 euro lunar.

Cei care vor sa aiba grija de animale si pe timpul noptii sau pe perioade si mai lungi de timp (chiar luni, cand stapanii cainilor sunt plecati din tara), pot strange venituri de pana la 64.000 de lire pe an.

Sursa foto: thechicklifter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea